Over ons

De Ros Holding levert al vele jaren gespecialiseerde beveiligingsdiensten en facilitaire dienstverlening door heel Nederland. Onder de Ros Holding vallen vier werkmaatschappijen. Elke werkmaatschappij heeft een eigen team van specialisten in huis om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren en bedienen. Op deze manier kunnen wij een compleet pakket diensten aanbieden op het gebied van zakelijke dienstverlening.

Vanuit onze klanten is de vraag en behoefte ontstaan om ook administratief personeel te leveren. De scheidslijn tussen het leveren van receptionisten, telefonisten, gastheren en gastvrouwen is tegenwoordig heel dun. Klanten willen vakbekwaam personeel breed kunnen inzetten en anderzijds verlangen zij specialisten.

Daarnaast hebben we te maken met “De Wet werk en zekerheid”, waardoor klanten meer behoefte hebben aan uitzendkrachten om zodoende een korte periode van extra werk op te vangen en / of een zieke werknemer te vervangen en om te kijken of een uitzendkracht goed functioneert en past in het team alvorens men de kandidaat in eigen dienst neemt.

Aangezien de overige werkmaatschappijen geen uitzendbureaus zijn, en wij toch de behoefte van onze klanten willen invullen, is “DetaFlex Services”, ontstaan.

Onze klanten zijn geheel gevrijwaard voor inlenersaansprakelijkheid. In een nader gesprek kunnen wij samen het gehele plaatje doornemen en u voorzien van goed advies.

Wij zien een samenwerking met belangstelling tegemoet.