Administratief personeel

Met name binnen de functie van administratief medewerker zijn veel specialismen te vinden. Onze organisatie richt zich daarom op de competenties die een administratief medewerker moet bezitten om succesvol bij u als opdrachtgever te kunnen zijn.

Het werken op detacheringsbasis is voor onze medewerkers veelal een bewuste keuze, ze zijn gemotiveerd en willen zich op tijdelijke basis willen inzetten voor uw organisatie.

Het grote voordeel van detachering is dat u snel beschikt over medewerkers die in hun vakgebied gespecialiseerd zijn en of over specifieke kennis beschikken.

Ieder bedrijf heeft rekening te houden met onderbezetting of juist extra inzet van administratief personeel. Bijvoorbeeld door vakantie, zwangerschaps- en ouderschapsverlof, langdurige ziekte maar ook door extra werkzaamheden bij nieuwe opdrachten.

Om uw onderbezetting of opschaling op te vangen biedt Detaflex Services u gegarandeerd kwalitatief goede, ervaren en flexibele administratief personeel tegen een scherpe prijs. Daarbij nemen wij de werving en selectie uit handen en zorgen we (in overleg / samen met u) voor de planning en begeleiding.

Met detachering van ons personeel bieden wij u een combinatie van flexibiliteit, zekerheid en tegelijkertijd zo min mogelijk administratie en arbeidsrisico’s. Want Detaflex Services regelt namelijk alle administratie en salarisafhandeling, want wij zijn juridisch de werkgever van het gedetacheerde personeel.

Een administratief medewerker houd zich voornamelijk bezig met administratieve taken binnen een organisatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan crediteuren & debiteuren beheer, het boeken van facturen, data entry of simpelweg het ordenen van de administratieve huishouding.

De taken van een administratief medewerker zijn voornamelijk uitvoerend van aard en bijvoorbeeld:

  • Inrichten, uitvoeren en controleren van diverse administratieve werkzaamheden
  • Documentcontrole en – beheer
  • Financiële en of algemene administratieve ondersteuning door middel van
  • verwerken en of opstellen van specifieke gegevens en controle hiervan
  • Opstellen van (financiële) rapportages
  • Gestructureerd en accuraat verwerken van documentatie
  • Archiveren
  • Controleren en corrigeren van (sub)administraties

Vanzelfsprekend zorgen wij in overleg met u dat we maatwerk leveren in functie en personeel.

Samenwerken met Detaflex Services

Betekent samenwerken met een betrouwbare solide partner met ruime ervaring op de moderne arbeidsmarkt. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

 

Administratief personeel in Nederland en: